Наставникът на Сампдория Клаудио Раниери не бе доволен, след като  тимът му стигна само до  2:2 срещу Специя. Самп изоставаше на два пъти в резултата, но все пак „моряците“ успяха да се доберат до равенството.

След двубоя Раниери похвали своите футболисти за проявения характер, но не спести и критиките си към тях, като определи представянето на отбора си за не достатъчно добро.

„Доволен съм единствено от факта, че не загубихме мача. Изоставахме на два пъти в резултата и е добре, че успяхме да отговорим на предизвикателството. Не загубихме, но това няма значение. Искахме победата, търсихме я, но Специя заслужава добри думи за начина, по който се представи. Ние имаме още доста върху какво да работим и не ми харесва, че допускаме  наивно голове в нашата врата. На няколко пъти казах, че все още не сме във ваканция и желая да спечелим оставащите си два мача срещу Удинезе и Парма. Не мога да направя нищо освен да приема резултата и да се надявам на по-добра продукция от моите играчи в следващия кръг“, завърши Раниери.