Старши треньорът на Интер Леонардо не включи Съли Мунтари в групата за мача срещу Болоня и това засили слухове, че халфът може да си тръгне от Милано и да се завърне в Англия.

Мунтари бе видимо гневен, когато бе заменен при победата с 3:2 над Дженоа за Купата на Италия и обиди помощник треньора Джузепе Барези, докато напускаше терена.

В следствие на това ганайският национал не попадна в групата за срещата с Болоня и все по-усилено се говори за възможно негово напускане, но Леонардо отрече да има проблем.

„Няма проблем с Мунтари” – каза бразилският наставник – „Мунтари е важен за отбора, не само като играч, но и като част от динамиката на състава. Играчите го обичат и се опитват да го защитят.”

„Говорих с него много ясно – важното нещо е да поддържаме този глад и ентусиазъм, тогава, след това, идва тактическият избор.”

„Той не е включен в групата точно сега, тъй като за момента трябва да прави специализирани тренировки, но също така трябва да разгледаме ситуацията и да видим какво иска. Каквото и да се случи, ще бъде за доброто на Интер”, заяви Леонардо.