Защитникът на Милан Каха Каладзе определено има за какво да съжалява, след като преди няколко дни откри скъпото си возило разбито. Ламборджинито му беше строшено на 20 март, а както самият футболист призна, машината е била потрошена от негов приятел.

Доброжелатели, които минали наблизо след катастрофата, случила се в Украйна, веднага запечатали интересната картинка на снимка. Скъпата кола с италиански номера била сериозно смачкана. За да приберат пострадалите пътници – мъж, жена и 11-годишно дете дошла не по-малко скъпа кола – Ферари.

След час от катастрофата нямало и следа. След като станало ясно чия собственост е колата, се разчуло, че въпросният приятел на Каладзе явно изпробвал машината, защото имал намерение да я купува.

„Много обичам да карам хубави коли. В средата на март бях в Киев, а в същото време доставиха Ламборджинито ми в Украйна. Моят приятел Андрей Стрижак ме помоли да му я дам, за да се повози и аз му разреших. Той не се интересуваше от закупуването на колата”, сподели от своя страна Каладзе.

„На 20 март той ми позвъни и ми обясни, че е станала катастрофа. Вероятно не е преценил с каква скорост кара, защото двигателят е много мощен. Не съм се притеснил, най-важното е, че хората са здрави, а желязото винаги може да се изправи”, добави философски защитникът на Милан.

Ламборджинито е било закупено от Каладзе в Милано, а преди да бъде смачкано цената му е била около 235 хиляди евро.

Оказа се обаче, че след като тази кола не е в изправност, футболистът ще се вози на джип Мерцедес.