Президентът на Севиля Хосе Кастро отрече информациите, че шампионът на Италия Ювентус проявява интерес към полузащитника на андалусийци Стивън Н’Зонзи.

„Първото нещо, което трябва да изясним е това, че до момента не сме получили официална оферта за Н’Зонзи нито от Ювентус, нито от друг клуб”, призна Кастро пред Тутоспорт.

Севиля иска 40 милиона за Н'Зонзи и нито цент по-малко

28-годишният футболист има откупуваща клауза в договора си на стойност 40 милиона евро и според испанските медии именно тя е и основната пречка за евентуалния му трансфер в Торино

„Ако в действителност има такъв интерес ние ще разгледаме ситуацията, но едно нещо трябва да е ясно на всички – нямаме никакво намерение да се разделяме с най-добрите си футболисти. Затова каквито и да е било преговори ще започват от освобождаващата клауза в договорите им. Освен това от Ювентус никога не са ми казвали, че имат интерес към Н’Зонзи”, допълни още президентът на Севиля. 

Според последните информации в италианската преса, Н'Зонзи е договорил личните си условия с Ювентус. "Бианконерите" по всичко изглежда, че ще срещнат големи трудности при преговорите, тъй като са готови да платят едва 30 милиона евро за футболиста, които са крайно недостатъчни за осъществяването на трансфера му./БГНЕС