Президентът на Лацио Клаудио Лотито може да си навлече сериозни проблеми, след като публично обяви разочарованието си от продажбите на билетите за новия сезон.

Днес следобед „орлите“ играха контрола срещу петодивизионния Белуно и победиха с 8:0. Това обаче бе без значение за Лотито, който изрази и недоволство от няколко провалени сделки на трансферния пазар.

„Твърде рано е да правим прогнози относно предстоящия сезон, но все пак имаме някои определени цели на ум“, обясни босът. „Постигнахме всички трансферни цели, които си бяхме поставили, макар че се борихме доста. Пазарът не е лесен благодарение на определени фигури и тяхното поведение.“

„Ще трябва да призная, че съм разочарован от продажбите на сезонните билети. Като президент не знам какво повече да направя, след като спечелихме трофей и купихме много важни играчи. Знам, че на феновете им харесват имената, които не слизат от челните страници на вестниците, но тези играчи, които доведохме, имат огромен потенциал. Продажбите на сезонни билети не отговарят на усилията, които полагаме“, отсече Лотито.