Хубавицата Аида Йеспика не успя да стои продължително време далеч от футболистите. Явно животът й покрай Матео Ферари толкова много й е липсвал, че след бурна авантюра с милионера Емилиано Родригес, брюнетката падна в обятията на друг играч от Серия А. Това е Мохамед Сисоко – полузащитникът на Ювентус.

Двамата са били изловени на излизане от заведение в Милано, кратко, след като се запознали. Историята разказва, че венецуелката и Сисоко си разменяли жадни погледи цяла вечер, преди да бъдат представени един на друг от общ познат. Впоследствие, след около час интимен разговор, двамата напуснали бара заедно. Според някои източници Момо Сисоко толкова се ядосал на папараците, които успели да ги заснемат, че счупил един от техните фотоапарати. На сцената присъствал и нападателят на Милан Марко Бориело, но не взел отношение при скандала.

Аида Йеспика нашумя в Италия покрай връзката си с Матео Ферари, който в момента играе в Турция. Двамата изживяха много драматичен романс, като непрекъснато в жълтите медии бяха публикувани информации за скандалите помежду им.