Българският екстрасенс Теодора Стефанова, която от 20 години живее в Италия, направи своите футболни прогнози за 2012 година, съобщава днес вестник "Ресто дел карлино".

"Предстои година, пълна с изненади и скандали. Доста треньорски скамейки ще бъдат опразнени, за да се настанят нови обитатели. Най-големи ще бъдат полемиките около Удинезе, Палермо и Фиорентина. Това ще бъде и година на нови стадиони - след този в Торино предвиждам стадион и в Рим между 2012-2013 година. Все още не искам да разкрия кой ще спечели шампионата (в серия А). В края на есенния полусезон виждам начело Юве. Обаче ще кажа и друго - внимание към Интер, защото смятам, че и тази година ще си прибави една титла.

Виждам Кавани като голмайстор, но прожекторите ще бъдат насочени също към Монтоливо, Матри и Джовинко.В шампионската лига не виждам за съжаление италиански отбори на финала. Предчувствам успех на Реал Мадрид.”

„На Олимпиадата в Лондон догодина ще има много медали за Италия и успехи за шампиони като Федерика Пелегрини (първата италианка със златен олимпийски медал в плуването - Пекин 2008). Нейната любовна история с Филипо Манини (двукратен световен шампион по плуване на 100 м свободен стил през 2005 и 2007 година) ще продължи и през 2013 година може да настъпи промяна, да заживеят под един покрив, а и нещо повече. Прекрасна е и другата двойка - Барбара Берлускони и (нападателят на Милан) Пато, която е много дискретна и има шансове за трайна връзка, като не изключвам и едно бебе," предрича Теодора Стефанова, цитирана от БТА.

Само преди два дни тя прогнозира победа на Италия срещу Сърбия след "първо полувреме, в което ще пролее много пот". Мачът завърши 1-1 и "адзурите" отбелязаха гол още в 1-та минута. В първите дни на януари тя направи предсказания за калчото през 2011 година.

"Нямам никакви съмнения, че Милан ще спечели шампионата. Голмайстор ще бъде Кавани /Наполи/. Буфон ще напусне Ювентус по свое желание, а не по решение на клуба. Ще получи оферти от Англия и от италиански отбор, но съм сигурна, че ще играе в чужбина. Пипо Индзаги ще играе още една година в Милан, тази година ще се ожени за Алесия Вентура и догодина ще имат син. Пато ще се възстанови напълно, но няма да остане в Милан. Ще подпише договор с Барселона, където ще изживее своя златен период и за две-три години ще стане толкова важен, колкото са днес Кристиано Роналдо и Лео Меси. Меси ще отиде в Интер," предсказа тогава Теодора.

Милан наистина спечели шампионската титла. Голмайстор стана Антонио Ди Натале от Удинезе с 28 гола (5 дузпи), а Едисон Кавани остана втори с 26 попадения (5 дузпи). Джанлуиджи Буфон продължава да носи фланелката с номер 1 на Ювентус.

Филипо (Пипо) Индзаги е в състава на Милан, макар и не като титуляр, и все още няма брак с Алесия Вентура, но годината не е изтекла и предсказанието може да се сбъдне.

Алешандре Родригеш да Силва, повече известен като Пато, продължава да е титуляр в нападението на Милан. Лионел Меси остава най-ярката звезда в Барселона.

"Осемдесет процента от моите предсказания се сбъдват. Достатъчни ми са име, презиме и рождена дата, за да прозра миналото, настоящето и бъдещето на дадено лице. Давам консултации и по телефона. След като констатират верността на казаното от мен почти всички мои клиенти продължават да ми се обаждат. Моите способности се проявиха след автомобилна катастрофа в България, когато 18 дни бях в кома. След пробуждането почувствах контакт с извънземно, чието име е Унилсан и е от планетата Ванфим. Каза ми, че съм предопределена и новите ми способности трябва да отдам в служба на хората. Правя го с ентусиазъм и страдам, когато допусна грешки, но винаги предупреждавам, че не съм безпогрешна", потвърждава българският екстрасенс.