Милан допусна загуба с 1:2 при гостуването си на Сампдория в мач от 34-ия кръг на Серия А и така съвсем намали шансовете си за Скудетото.

Марко Бориело бе открил в 20-та минута за "росонерите", но Антонио Касано от дузпа изравни в 54-та минута, а Пацини в 90-та минута сломи съвсем "росонерите". Така Милан остана с 64 точки и е на цели шест от лидера Интер, а до края на сезона остават 4 мача.

В други мачове от кръга, Парма на Валери Божинов загуби нещастно с 2:3 от Дженоа у дома. Гостите поведоха с два гола на Паласио в 33-та и 52-та минута, но Парма успя да се върне в мача след попадение на Дзакардо в 60-та минута и автогол на Бокети две минути по-късно. Все пак, гостите ликуваха след попадение на Фатич в 73-та минута.

Аталанта изненадващо надделя като домакин над Фиорентина с 2:1. Головете вкараха Пинто в 6-та минута и Тирибоки в 69-та минута, докато за гостите точен бе Монтоливо петнайсет минути преди края.

Наполи спечели като гост с 2:1 срещу Бари. Два гола на Лавеци в 28-та и 57-та минута дадоха предимство за Наполи, преди Алмирон да намали в 75-та минута.

Каляри пък позволи на Палермо да му вкара два гола в края и завърши само 2:2 със сицилианците. Голове на Госу в 28-та минута и Жеда в 87-та минута дадоха сериозна преднина на домакините. Миколи в 88-та минута и Ернандес в 90-та обаче донесоха точката за Палермо.

Удинезе и Болоня завършиха 1:1. Гостите поведоха чрез автогол на Запата в третата минута, но Натале изравни в 90-та минута.

Катания и Сиена също не излъчиха победител и завършиха при резултат 2:2. Лопес откри за домакините в 11-та минута, преди Макароне в 49-та да изравни резултата. Биаджианти отново даде преднина на Катания, но Вергасола върна попадението в 69-та минута.