Младата надежда на Каляри Никола Барела е предизвикал интереса на поне шест големи европейски отбора. Новината е на "Калчомеркато", като някои от клубовете изглеждат доста интересни. 

Според изданието, за футболиста от сардинския клуб през януари ще наддават Манчестър Юнайтед, Ливърпул, Ювентус, Милан, Интер и Рома. Доста интересна компания на някои от най-големите тимове на Стария континент...

Нещо повече, изданието уточнява, че цената на 21-годишния италиански национал е 40 млн. евро, но при такъв интерес от клуба му се надяват да се стигне до наддаване и да се облажи с доста по-висока сума от посочената. 

Все пак всичко това изглежда малко вероятно и самият играч изрази радост, че е останал в отбора, въпреки че още през лятото можеше да премине другаде. 

"Каляри получи оферти за мен и ги отхвърли, което ме радва. Радвам се, че оставам в клуба, на който съм фен. Ако трябва да избирам, бих отишъл в Премиършип, защото ми харесва начинът, по който се подхожда към футбола в Англия", сподели младокът.