Германският национал Лукас Подолски разкри, че в крайна сметка ще се завърне в Арсенал през лятото. В момента той е под наем в италианския Интер до края на сезона, но явно ще се върне в Лондон. 

Говореше се, че нападателят си е тръгнал от състава на "топчиите" след скандален разрив в отношенията с мениджъра Арсен Венгер. Подолски обаче отрече за подобно нещо и обяви, че ще се върне. 

"Така като гледам развитието на нещата, ще се завърна в Лондон от лятото. Разговорите за бъдещето ми ще се състоят през март или април, защото сезонът свършва през май. Но аз изживях страхотни моменти в Англия."

"И нищо не може да помрачи спомените ми, въпреки че последната половин година не беше особено приятна за мен. В никакъв случай не може да се говори за каквито и да било проблеми с Арсен Венгер или с клуба."

"Напротив, връзката ми с тях е страхотна. А и съм щастлив, че с головете си миналия сезон, помогнах на Арсенал да спре сушата от трофеи, която го беше налегнала в последните години", сподели Подолски пред списание "Кикер".