Селекционерът на италианския национален отбор по футбол Чезаре Прандели заяви, че няма нищо вярно в информациите, свързващи го с Тотнъм. Специалистът разкри, че ако не продължи да заема същия пост и след края на Световното първенство, ще си вземе почивка от футбола.

В момента Прандели води преговори с Италианската футболна федерация за нов договор, като за развитието им наяве излизат разнопосочни сигнали. Така или иначе по-рано през сезона наставникът заяви, че е готов да се върне към клубния футбол и ежедневната работа.

„Франко Балдини работи за Тотнъм (като технически директор – б.р.) и затова всички говорят, че мога да отида там“, каза Прандели. „Може би след време той ще работи и в третодивизионен италиански тим и хората сигурно ще разправят, че аз ще стана треньор там.“

„Ако стигнем до споразумение с федерацията, ще продължим общата си работа. В противен случай ще си взема почивка – няма да подписвам с който и да е клуб. Важното в случая е, че за първи път от федерацията ми предлагат нов договор без значение какво ще се случи на Мондиала. Това никога не ми се бе случвало до този момент и може би е знак, че времената се променят към по-добро“, завърши Прандели.