Андреа Пирло направи интересно признание. Легендарният италианецът сподели, че до този момент е очаквал Марио Балотели вече да е един от най-добрите футболисти в света.

Пирло обаче е разочарован от застоя в кариерата на Супер Марио, който действително до преди няколко години бе сочен като супер талант.

"Играл съм с едни от най-добрите нападатели и мога да ви кажа, че Марио има всички дадености да бъде един от най-добрите нападатели в света", сподели Пирло пред "Мирър". "Досега мислех, че ще е там, че трябва да е там. Той няма повече време за губене."

"Той игра за толкова големи клубове, лесно е да забравим, че е само на 25. Той все още има време да стигне до върха. Нуждае се от това да избере внимателно следващия си клуб. Прочетох неща за него и Китай. С цялото ми уважение към тяхното първенство, Марио все още не трябва да ходи там."

"Ако той има още два или три добри сезона в следващия си клуб, той все още ще бъде само на 28 и може да премине в някой от топ клубовете в Европа."

"Нямам повече съвети за него, той знае какви качества има. От сега нататък зависи от Марио. Той ме ядосва, но имам голяма симпатия към Марио."

"Той е направо заразен. Когато го виждах да ходи на тренировка на Италия, той имаше огромна усмивка на лицето и просто започвах да се смея, започваш да си мислиш какво си мисли, какво е намислил?"