Наставникът на Беневенто Филипо Индзаги е изключително доволен от прогреса на неговия тим. Новакът в Серия А се готви за тежък мач срещу лидера Милан през уикенда, но легендата на италианския футбол прекрасно знае какво означава да носиш цветовете на "росонерите". Индзаги не спести комплиментите си за Стефано Пиоли и компания, но сподели, че за 90 минути ще забрави за любовта си към Милан.
 
„Когато се изправим срещу Милан в неделя, това няма да е обикновен мач. За мен емоцията ще е голяма, но трябва да остана спокоен и концентриран. Аз съм професионалист и в този момент съм треньор на Беневенто. Милан е в сърцето ми, но за 90 минути на терена ще забравя за голямата любов. Не ме изненадва доброто ни представяне от началото на сезона, защото зная колко много работихме, за да стигнем дотук. 
 
Започнахме да се готвим за живота в Серия А още докато се състезавахме във второто ниво на италианския футбол. Виждам, че този отбор има потенциал и не смятам, че ще сме кандидати за изпадане. Ако завършим в средата на класирането, всички ще са доволни, феновете ще се гордеят с нас, а нашият президент също ще бъде щастлив. Знаете, че когато си новак в което и да е първенство, първата година винаги е трудна, но след това спокойно можеш да мечтаеш и мислиш за нещо повече", завърши Индзаги.