Полузащитникът на Рома Миралем Пянич сподели, че съжалява за начина, по който Зденек Земан бе освободен от клуба. Изказването на босненеца е доста любопитно, като се има предвид лошите взаимоотношения между него и вече бившия треньор на „джалоросите“.

През миналия сезон, когато Луис Енрике бе начело, Пянич бе твърд титуляр, но след идването на Земан нещата коренно се промениха. Бившият ас на Олимпик Лион загуби мястото си още след първите мачове, а напоследък все по-рядко влизаше в игра и като резерва. Причината за това бе нежеланието на атакуващия халф да играе като крило, каквото беше изискването на Земан, а италианските медии набързо надушиха скандала.

„Със сигурност не беше лесно решение за нашите директори“, написа Пянич във „Фейсбук“, след като научи новината за уволнението на наставника. „Толкова съжалявам, че всичко свърши така и желая на треньора всичко най-хубаво. Сега ще трябва да отгърнем нова страница и искам всички да бъдем обединени, за да нормализираме ситуацията и да се измъкнем от трудностите за доброто на Рома!“