Легендата на Ювентус Павел Недвед обяви Милош Красич за човека, който може да го наследи в състава, макар че двамата са различен тип играчи. Красич се наложи бързо след пристигането на „Деле Алпи” през лятото и вече е един от основните футболисти в Старата госпожа.

„Мен ме забелязаха, защото бях рус. Сега има друг рус футболист – Красич, който е различен от мен, но много ми допада. Той е много силно попълнение. Надявам се, че ще стигне далеч, като мен,” заяви Недвед пред Radio Dee Jay.

„Често говореха за мен, че съм малко мрачен. Не знам. Може би съм се изразявал по различен начин, обичам да пазя личния си живот за себе си. Може би имам две лица – едно на терена, и едно извън него,” разказа още Недвед.

„По време на мач, особено с Дженаро Гатузо, се е случвало дори да се напсуваме. Но всичко си остава на терена. Това е просто моята работа. Давам всичко от себе си,” добави той.

„Жозе Моуриньо искаше да ме привлече в Интер през 2009 година. Това ме зарадва, защото той е страхотен треньор,” разкри Недвед. „Обаче не успях да си се представя в друг екип. Щеше да бъде предателство. Единствено съжалих малко, когато Интер спечели Шампионската лига. Бих го разменил за моята Златна топка.”