Треньорът на Парма Доменико Ди Карло се закани, че днес на Сан Сиро отборът му няма да изглежда като жертвено агне и ще се опита да измъкне поне една точка от гостуването си на Милан.

„Ясно е, че Карло Анчелоти ще пусне отбор, направен за да ни победи, точно както аз ще изляза с тим, който може да си тръгне сдобър резултат, а това може да включва няколко промени в състава”, каза наставникът на пармалатите.

„Ако всичко се развива по план, ние ще играем по начина, по който знаем и няколко и ако няколко епизода се развият в наша полза, ние можем да вземем няколко точки. Дали бих заложил на Парма? Да, бих го направил”, убеден е Доменико Ди Карло, който наскоро се замеси в завършил с ритници скандал с треньора на Палермо Силвио Балдини.

Парма започна лошо шампионата, като успя да спечели само две точки от три мача. Милан пък записа две равенства в последните ди два мача срещу Фиорентина и Сиена.

За последно жълто-сините са си тръгвали с точка от Сан Сиро на 4 март 2001 година, когато направиха 2:2 срещу росонерите.