Нападателят на Наполи Горен Пандев смята, че отборът може да продължи с успешното си представяне и след раздялата с Единсон Кавани.

Уругвайският голаджия премина в Пари Сен Жермен по-рано през този месец, след като французите активираха освобождаващата му клауза за 63 милиона евро.

„Единственото, което трябва да направим, е да благодарим на Кавани за всичко, което направи в Наполи“, заяви македонецът. „Той даде толкова много с този екип.“

„Сега зависи от нас да се представяме на ниво и да бележим повече голове. Моята обичайна роля е на втори нападател, но пък вече привлякохме някои много силни попълнения и се надявам да има още.“

„Опитваме се да правим нови неща с Бенитес и трябва да следваме неговите инструкции. Има много очаквания спрямо нас и трябва да спечелим трофей, след като през предишните сезони вдигнахме само Купата на Италия. Нуждаем се от повече опит и ще го получим от миналия сезон. Тогава например изпуснахме точки срещу Сампдория и Болоня, което се оказа фатално относно шансовете ни за титлата“, завърши Пандев.