Бившата звезда на Интер и Италия Джанлука Палиука охлади мераците на Манчестър Сити за вратаря на „нерадзурите“ Самир Ханданович. Според бившия италиански национал, цената на стража на Интер в момента е между 70 и 80 млн. евро.

Словенският национал прави впечатляващ сезон с фланелката на италианския гранд, като до този момент успя да запази вратата си суха в 14 от общо 33 мача в Серия А. Блестящата форма на Ханданович предизвика сериозен интерес към него, но според Палиука, ако някои желае да го има в редиците си, то той ще трябва да плати рекордната за вратар сума.

„Той е футболист, който може да направи разликата между два отбора. Ако някой предложи между 70 и 80 млн. евро може да го купи, но в противен случай ще трябва да потърси някой друг“, коментира Палиука.

„Сезонът за Ханданович не започна много добре, но бързо се възстанови и в момента прави впечатляващ финал. Разбира се, направи няколко грешки срещу Аталанта и Парма например, но няма съмнение, че изявите му са добри.“

„Ханданович се справи добре миналата година. Да не забравяме, че трябваше да се справя и със сянката на Жулио Сесар. След Буфон, той е най-добрият вратар в Серия А“, каза още бившият страж на Италия.