Изглежда някогашната суперзвезда Роналдиньо не си е взел поука и продължава да се раздава повече в нощните клубове, отколкото на терена. Последното място, на което Рони бе спипан, се оказа Париж.

Само няколко часа след равенството 1:1 срещу Аталанта, мач, в който именно той отбеляза изравнителното попадение, Роналдиньо е заминал за Париж, където е отпразнувал спечелената точка. Видеото, което можете да видите тук, показва, как бразилецът се забавлява, свирейки на перкусионен инструмент по време на самба концерт.

Както е известно, съвсем скоро кариоката бе глобен, след като се оказа, че е купонясвал 48 часа преди мача за Шампионската лига срещу Цюрих, загубен от „росонерите”. Очаква се новата изцепка също да донесе солидна глоба за бившия играч на Барселона.

До момента сезонът на Милан е повече от кошмарен, но изглежда това не притеснява Рони, който пък не успя да оправдае надеждите на феновете за замести достойно Кака. В последните мачове нападателят дори остава на резервната скамейка по решение на старши треньора Леонардо.

Видеото от купона на Роналдиньо в Париж можете да видите ТУК!