Италианската футболна легенда Кристиан Виери тръгна по нов път. Преди години, когато Интер плати на Лацио 32 милиона паунда за услугите му, Бобо Виери беше най-скъпият играч в света. Днес обаче, той реши, че отново ще забавлява публиката, но в ролята на диджей.

Кристиан Виери все още държи рекорда за най-много попадения, реализирани на Световното първенство за тима на Италия – цели 9 – заедно с други две величия на „адзурите” – Паоло Роси и Роберто Баджо.

След като се пенсионира през 2009 година, нападателят се премести в Маями. Участва във филм, стана коментатор за beIN Sports, направи свой собствен благотворителен турнир по плажен футбол... Продължи да се занимава с какво ли не.

На 45 години Кристиан Виери вече е клубен диджей. Бобо (DJ Bobo) не се свени да миксира парчетата от 70-те години - Бари Уайт и АББА с хаус музиката.

Бившият футболист вече има покани да участва в клубове в Европа. След дебюта си на 27 октомври, заедно с друг диджей, той вече не се притеснява да приема оферти, за да забавлява публиката.