За първи път официален представител на ръководството на Ювентус призна, че е възможна продажба на една от големите звезди на "старата госпожа" - Пол Погба. Тези думи дойдоха от генералния директор Бепе Марота. 

Съвсем наскоро французинът преподписа договора си с "бианконерите" и вече е обвързан с тима до 2019 г. Това беше крачка за отрязването на апетитите на Реал Мадрид, ПСЖ и Манчестър Сити към него. 

Сега обаче Марота призна, че ако дойде оферта, която да удовлетворява претенциите на Юве, ръководството ще бъде безсилно да го задържи и е вероятно да се стигне до трансфер, колкото и това да не е желано от отговорните фактори. 

"Ще направим всичко възможно да задържим Погба при нас, колкото е възможно по-дълго. Но не трябва да забравяме, че Италия е страна в преход. Проблемът ни е, че получаваме постоянно огромни оферти за него."

"И не само това, ами му предлагат и лични условия, които ние не можем да си позволим. В момента не е задължително да приемем по презумпция, че ще го продадем, но трябва да е ясно на всички, че няма да можем да го задържим, ако му предложат заплата, която ние не можем да си позволим, или дойде оферта, която няма как да откажем", сподели Марота.