Доста напрегнати моменти предстоят на треньорския и лекарския щаб на Ювентус в следващите часове. Причината е, че основният реализатор на "старата госпожа" Карлос Тевес се хвана за бедрото и се оплака от травма. 

Той беше прегледан днес от медицинските лица, но те не се ангажираха с конкретна прогноза колко време ще му трябва да се възстанови. Предстоят му нови тестове в сряда сутринта и след тях вече ще стане окончателно ясно колко време ще бъде извън терените. 

Със сигурност аржентинецът няма да играе в мача с Фиорентина за Купата на Италия в сряда вечерта. "Бианконерите" паднаха в първата среща с 1:2 на собствен терен и сега ще гостуват във Флоренция в търсене на знаменит обрат, но шансовете не изглеждат особено големи без Тевес. 

Голямата надежда на наставника Масимилиано Алегри е да може да разчита на основния си голмайстор за мачовете с Монако от четвъртфиналите на Шампионската лига. Те ще се проведат следващата и по-следващата седмица, а лекарите имат за задача да го вдигнат на крака за тогава.