Милош Красич вече официално е футболист на Фенербахче, след като турския клуб плати на Ювентус 7 милиона евро за сръбското крило. Самият Красич пък сподели, че няма търпение да дебютира за новия си отбор.

До продажбата на балканеца се стигна, след като играчът така и не спечели доверието на Антонио Конте през изминалия сезон. Бившият ас на ЦСКА Москва бе доволен, че след непрекъснатите спекулации през последните месеци най-накрая е намерил ново предизвикателство.

„Рето Циглер ми сподели невероятни неща за клуба и неговите фенове“, заяви Красич. „Той изглежда е впечатлен от своя период във Фенербахче и с удоволствие отново би се върнал тук в даден момент.“

„Суперлигата е трудна за печелене. Има доста агресивни и хитри отбори. Искам да свикна с обстановката колкото се може по-бързо. Никола Лазетич и Зоран Миркович също ми разказаха страхотни неща за Истанбул и Фенербахче. Бях развълнуван, когато стъпих на стадиона и нямам търпение да изиграя първия си мач“, каза още 27-годишният офанзивен играч.

„Знам за съперничеството с Галатасарай, Матея Кежман ми обясни всичко. Да вкарам срещу Галатасарай ще бъде чудесно, но победите за тима са по-важни“, завърши Красич.

Фенербахче и Галатасарай ще се срещнат още на 12 август в мач за Суперкупата на страната.