Снощи Иван Юрич направи своя официален дебют начело на Торино. Това се случи в двубой от първия кръг за купата на Италия, но в него „биковете“ доста се измъчиха срещу тима на Кремонезе. Макар че „граната“ игра с човек повече, те така и не успяха да отбележат гол.

Срещата завърши 0:0 след 90 минути игра, а в продълженията отново не паднаха попадения. При изпълнението на дузпи Юрич все пак започна с успех престоя си, след като Торино се наложи с 4:1. Подобна победа обаче изобщо не задоволи бившия треньор на Верона, и след края на двубоя той изрази огромното си разочарование от показаното на терена.

„Няма никакво значение, че успяхме да се класираме в следващия кръг за купата. Трябваше да го направим много по-лесно и убедително, такова представяне просто не ни отива. Изобщо не съм доволен, че трябваше да чакаме дузпите, за да си решим нещата, това повече не бива да се повтаря. Не изглеждаме добре и аз съм разтревожен. Притеснен съм, защото новият сезон чука на вратата, а ние не сме убедителни. Важно е да се подсилим и да вдигнем конкуренцията в отбора, ако не го направим, нищо добро не ни чака“, завърши Юрич.

Торино открива кампанията си в Серия А в събота, с домакинство срещу Аталанта. Припомняме, че на двубоите от „калчото“ ще бъдат допускани зрители, като стадионите ще могат да бъдат запълнени на 50 процента от капацитета си.