Нови шокиращи разкрития, относно бурната нощ на Роналдо с три травестита излязоха наяве. Един от травеститите даде интервю за бразилските медии, в което заяви, че играчът на Милан е знаел, че не излиза с жени, но въпреки това е правил секс с тях.

„Той не знаеше, че съм травестит. За другите обаче знаеше и бе активен само с тях. В колата му правих орална любов”, разкри Андре Луис Рибейро Албертин, който дори е пуснал кратък клип в Интернет, в който ясно се вижда Роналдо, облечен във фланелка на Фламенго.

Часове преди бурната нощ Рони е бил на „Маракана” с приятелката си Мария Беатрис Антони, с която са гледали срещата между Фламенго и Ботафого (1:0).

Медиите в страната на кафето съобщават, че 24-годишната красавица е останала в шок от разкритията за похожденията на приятеля си и незабавно се е изнесла при своите родители.

Според травестита, с артистичното име Андреа, Роналдо е бил пиян по време на оргията.

След края на бурната нощ травеститите поискали заработените си пари. Оказало се обаче, че „феномена” не разполага с никакви в себе си и се стигнало до разгорещен спор.

В крайна сметка Рони дал свой документ за колата на Андреа, с който да докаже, че ще си плати. На листчето се вижда пълното име на възстановяващия се от контузия играч Луиш Назарио де Лима.