Новото попълнение на Ювентус Елжеро Елия бързо се ориентира към порядките на италианския футбол и се изказа необмислено за играч на Интер.

„Мраза Лусио”, написа Елия в страницата си в „Туитър”, след като бразилският бранител контузи съотборника му в националния отбор на Холандия Маартен Стекеленбург в мача Интер - Рома.

Вратарят на вълците бе ударен в главата и бе заменен принудително, след което пренощува в миланска болница преди да бъде изписан, но едва ли някой може да си помисли, че ударът на Лусио е бил умишлен.

„Мразя Лусио от Интер, той удари Стекеленбург в лицето и трябваше да получи червен картон. Наистина съм ядосан”, изцепи се холандското крило на бианконерите.

Лусио не остана безразличен и отговори на Елия с думите: „Това е нормално, все пак сега той е играч на Ювентус. Аз никога не бих казал нищо такова. Аз не мразя никой.”

„Не мисля, че е правилно дори да се говори за това, защото той дори не може да каже или да знае какво се случи на терена. Единственото важно сега е Стекеленбург да е добре”.

„Както вече казах, това беше неволна ситуация. Това, което Елия каза е глупаво”, каза още бразилският защитник на Интер.