Съперникът на Левски в Група G на Лига Европа – Лацио, спечели и втория си мач за сезона в Серия А, обръщайки като гост Киево с 2:1.

Домакините от Верона поведоха още в 16-ата минута с гол на звездата си Серхио Пелисиер. Римляните обаче изравниха четири минути преди почивката с гол от дузпа на новото попълнение Хулио Крус, за когото това бе първо попадение с екипа на орлите.

Станалият шампион с Интер през миналия сезон Крус донесе и успеха на бианкочелестите, след като се разписа отново в 53-ата.

В 60-ата минута централният защитник на Лацио Емилсон Санчес Крибари бе изгонен за втори жълт картон, но и с човек по-малко носителите на Суперкупата на Италия успяха да задържат преднината си до края на срещата.

След този успех столичаните са на четвърто място в класирането с пълен актив от шест точки, колкото имат още отборите на Сампдория, Ювентус и Дженоа.

Съставът на Лацио срещу Киево: Муслера, Лихщайнер, Крибари, Раду, Коларов, Баронио, Дабо, Маури, Матусалем, Сарате, Крус (Диаките, Скалони, Роки)