Раджа Наинголан призна, че неговото преминаване в Каляри ясно показва, че халфът не играе за пари футбол. Същевременно белгиецът акцентира, че смята, че отборът на Кирил Десподов през тази година ще покачи нивото си.

Нианолан игра за Рома и Интер, но халфът поиска да се завърне в Сардиния, за да се грижи за жена си, която се лекува от най-гадната болест на човечеството – рак.

„Получих оферти от Китай и трябваше да говоря с някой за бъдещето си. Даниеле Конти ми помогна много и съм щастлив от това, което стана. Президентът вярва в мен, което е невероятно”, започна той.

„Не играя за парите в играта. Най-хубавото чувство, което имам в последните дни е, че сякаш никога не съм напускал Каляри. Истина е, че на практика никога не съм напускал града. Имам семейство, а някой от хората, които обичам страшно много, са тук”, продължи Наинголан.

„Прекарвам ваканциите си на острова, жена ми е тук. Феновете тук винаги са бе обичали, а за мен отборът е като семейство. Трябва да израстваме игрово, а аз вече знам какво е да играеш в отбор от „Шампионска лига”. Всичко ще бъде по-лесно, говоря от психическо естество”, призна Раджа.

„За мен е важно тази година да покачим нивото – това е”, завърши Нинджата.