Климатът в Италия със сигурност е горещ, след като двама от футболните босове стигнали до физическа саморазправа след спор за ТВ правата. Вчера трябваше да бъдат обсъдени оферти за телевизионните права за Серия А в периода 2021-2024 година. Дискусията е била фокусирана главно върху офертата на Dazn, която е по-висока от тази на Sky, но за която все още остават съмнения относно използваемостта на услугата и методите на предаване. 

По време на почивката обаче вицепрезидентът на Удинезе - Стефано Кампоча, влязъл в пререкание с президента на Дженоа - Енрико Прециози, заради изясняване на темата с офертите на частните фондове - въпрос, който дори не е бил на дневен ред на срещата. Логично е темата да предизвиква множество дискусии, тъй като разделението по казуса сред президентите е огромно. След агресивни нападки и побутвания, емоциите са взели връх и двамата са се сбили, пишат медиите в Италия.

В крайна сметка, събранието е приключило без взето окончателно решение, затова новата насрочена дата за среща е 18-и февруари.