Наставникът на Фиорентина Чезаре Прандели заяви, че тимът му има още доста работа да свърши, след вчерашната победа с 3:1 над румънския Прогресул Букурещ.

Преди срещата се очакваше, завършилият на четвърто място в Калчото италиански тим, да разпердушини своя противник от втората дивизия на северната ни съседка. Въпреки някои позитивни неща – като включването на новото попълнение Джилардино – старши треньорът на „виолетовите” бе далеч от доволен.

„През първото полувреме не бяхме никак активни. Играхме и прекалено много на ръба на засадата”, заяви тактикът.

„Много важно за нас е да пресираме опонента ни, когато топката е в него. През второто полувреме на мача с румънците играхме по-добре, използвахме топката по-разумно и ги натискахме”, посочи Прандели.

„Предпочитам да обръщам внимание на нещата, които не вървят. През следващите дни с играчите ще обърнем внимание именно на грешките ни. Не съм никак доволен от представянето ни, но имаше и някои позитивни неща”, продължи той.

„В момента работим с единствената цел да преминем третия предварителен кръг на Шампионската лига”, завърши наставникът на Фиорентина.