Наполи се върна на първото място в Серия А, след като го беше отстъпил на Ювентус за по-малко от два часа. Тимът от Неапол победи СПАЛ с минималното 1:0 като голът дойде още в 6-ата минута на срещата, а Алан беше точен в двубой от 25-ия кръг.

Така след успеха Наполи има преднина от 1 точка пред Юве като има 66 точки. След поражението СПАЛ е на 18-ото място със 17 точки. 

Последният в класирането Беневенто записа третата си победа през кампанията след мъчен успех с 3:2 у дома над Кротоне. Мачът мина през доста обрати, след като гостите откриха резултата с попадение на Крочиата, но Сандро и Виола обърнаха развитието на двубоя. Бенали възстанови равенството в 73-ата минута. В края на двубоя Диабате донесе успеха на домакините, независимо от този успех Беневенто е на 20-ото място с 10 точки. Кротоне е 17-ти с 21.

Болоня също стигна до драматичен успех у дома над Сасуоло с 2:1. Гостите завършиха двубоя с 10 души. Болоня откри с попадение на Поли в 12-ата минута, а Бабакар изравни в 38-ата минута.

Едоардо Голданига беше изгонен в 86-ата минута и остави съотборниците си в намален състав, а Пулгар две минути по-късно реализира победния гол за домакините. След успеха Болоня е на 13-ото място с актив от 30 точки, а Сасуоло са на 16-ото място с 23.