Гол в добавеното време не стигна на Наполи да победи Каляри като гост в първа среща от Серия "А", която завърши драматично с равенство 3:3.

Радостта на "небесносините" от гола на Мариано Болиачино в 90-ата минута бе развалена от попадение за равенството, дело на Капучо Невес секунди преди края.

Равенството изравни Наполи на петото място с отборите на Фиорентина, Рома, Дженоа и Сампдория, които ще играят мачовете си от 16-ия кръг в неделя. Каляри пък остана на 10-ото място с 23 точки и вече изостава само на една от зоната на европейските клубни турнири.

Есекиел Лавеци даде преднина на Наполи с гол в 22-та минута, а Микеле Пациенца покачи на 2:0 в 65-ата. Тогава обаче Каляри упражни натиск и стигна до две попадения. В 75-ата минута Хоакин Ларивей намали след асистенция на Алесандро Матри, който сам изравни в 80-ата минута.

Истинската драма обаче се случи в добавеното време на мача. Болиачино вкара за 2:3, но Невес изравни в ответната атака и двата отбора си разделиха точките. Изключително ядосан от това бе първият голмайстор в мача Лавеци, който си изработи червен картон.