С началото на месец декември всички ние започваме да се замисляме все повече за изминаващата година и с надежди да гледаме към идващата 2018-а.

И тъй като през 2017 Gong.bg празнува своята 10-а годишнина, решихме заедно да определим топ 10 на спортните събития в изминалите месеци. Номинациите са от нас - определянето на техните позиции от вас!

Григор Димитров бе във фокуса през цялата година, затова и попада сред претендентите с две предложения - силните му изяви в началото на годината, както и блестящият завършек с трофея в Лондон. Радост от българска гледна точка ни донесоха и "златните" момичета в художествената гимнастика, а сноубордистът Радо Янков отново летеше победно по пистите.

Големите боксови зрелища Джошуа-Кличко и Макгрегър-Мейуедър също са номинирани, а не сме забравили и футбола, където Реал Мадрид сътвори нещо историческо - дублиране на титлата в Шампионска лига.

Дали събитията с българско участие ще изпреварят останалите, кое от тях ще заеме почетното първо място и как ще изглежда финалната подредба на ТОП 10 за 2017, решавате вие. Кои са всички номинации - вижте в нашата анкета, където можете да гласувате за своя фаворит до 15 декември. Резултатите ще обявим в дните преди Коледа.

ГЛАСУВАЙТЕ ТУК!