Полузащитникът на Каляри Раджа Наинголан призна, че го е страх, ако получи коронавирус. Причината не е заради самата зараза, а заради съпругата му, която се бори с болестта рак. Италия е европейският епицентър на COVID-19, след като съвсем скоро ще задмине Китай по общи случаи, както и за умрели хора от вируса.

„Коронавирусът е огромен проблем и само за него се говори. Всички болници са въвлечени в тази пандемия и са много натоварени”, каза Нинджата в своя Instagram профил.

„Надявам се всичко да отмине бързо, защото съпругата ми – Клаудиа, има много крехка имунна система. Тя избягва болниците, но има списъци, за които тя чака. Сега, когато отивам да пазарувам, има риск да хвана вриуса. Когато съм вкъщи, ме е страх да не предам вируса върху нея и трябва да съм много внимателен с нещата, които правя. Вече преминаваме през тежък период, а нещата започнаха в правилната насока”, акцентира Наинголан.

31-годишният халф говори за Кат Кехофс, която е жена на нападателя на Наполи Дрийс Мертенс. „Футболът винаги е бил хоби за мен, а след това го направих моя работа. Опитвам се обаче да живея като нормалните хора – най-важното нещо за мен е да образовам играта си”, допълни Наинголан.