Играчите на Милан, които не получиха повиквателни за националните си отбори, си спретнаха двустранна игра по време на вчерашната тренировка на тима. Любопитното е, че за да разнообрази заниманието наставникът на тима Карло Анчелоти раздели отбора на два състава - „национали” на Италия и „национали” на Бразилия.

За тима на Скуадра адзура участие в мача взеха Фиори, Малдини, Фавали, Неста, Броки и Индзаги, за селесао – Сержиньо, Пато, Роналдо, Дигао, както и още двама играчи, които да попълнят състава – Калач и Костакурта.

Срещата се игра в четири части от по четири минути, а в качеството на арбитър влезе самият треньор – Карло Анчелоти. Победител стана отборът на Бразилия, който разгроми своя съперник с категоричното 7:1.

С пет гола се отчете звездата на рима Роналдо, а с по още едно – Пато и Сержиньо. За италианците се отличи капитанът Паоло Малдини.

След съботната тренировка Анчелоти пусна играчите си в двудневна почивка. Заниманията ще бъдат подновени във вторник. Следващият двубой на Милан е следващата неделя срещу Каляри.