Звездата на Милан - Рафаел Леао, обясни защо е отхвърлил умопомрачителни оферти от Саудитска Арабия и е подновил договора си с "росонерите". 
 
„Все още не съм постигнал достатъчно успехи, за да участвам в шампионат като този в Саудитска Арабия. Шампионската лига означава много повече от 10 милиона евро заплата.
 
В Милан се чувствам добре и ако исках да напусна, нямаше да подновя договора си. Фокусиран съм да постигнем нещо страхотно в следващите две-три години", обясни португалецът пред La Gazzetta dello Sport. 
 
Средната възраст на Милан е около 26 години. Преди няколко сезона явно беше по-ниска, но играчите израснаха заедно.
 
„Вече изиграхме много мачове в Серия А и повече от 20 в Шампионската лига, така че опитът е налице. Можем да постигнем важни цели. Миналата година загубихве на полуфинал в ШЛ от Интер, който беше превъзходен. Имат равностойни играчи на пейката и това направи разликата в мача", добави Леао.
.
Крилото говори с усмивка и за страстта си към музиката. Леао издаде няколко сингъла под името Way 45, в чест на родния си квартал в Лисабон.
 
„Целта ми е да накарам артистите от моя лейбъл да достигнат определени етапи. Не мисля само за себе си. всъщност искам да дам видимост. Започнах да правя музика като хоби. Сега мога да кажа, че това е и работа, защото приемам нещата сериозно", обясни той.