Португалският специалист Жозе Моуриньо коментира шампионския си сезон с Интер и защо вече е отхвърлил три или четири оферти.

„Интер не беше печелил Шампионската лига от почти 50 години. Имаше цяло поколение интеристи, които живееха с тази мечта”, заяви Моуриньо пред beIN Sports.

„Имахме наистина качествен състав, но и бяхме като семейство. Всички възприехме тази мечта и се борихме много здраво, за да се случи. В крайна сметка мисля, че успехът ни беше заслужен. И фантастичен”, коментира още бившият мениджър на Манчестър Юнайтед.

Колкото до слуховете, че може да се завърне начело на Интер, португалецът заяви: „Вече три месеца и половина съм свободен и се готвя за следващото предизвикателство. Използвах времето, за да си почина. Позицията на старши треньор е специална и работата е ежедневна. Искам да се завърна в треньорството през лятото за началото на сезона.”

„Знам точно какво не искам и точно затова вече отхвърлих три или четири оферти. Знам и какво искам. Нямам предвид конкретно име, но стил и начин на работа. Знам какво искам и се надявам да го получи”, добави Жозе Моуриньо.