Полузащитникът на Лацио и сръбския национален отбор Сергей Милинкович-Савич оприличи Ювентус на невероятен отбор, но че нищо не знае какво ще стане в близко бъдеще.

„Бианконерите” искат да привлекат халфа на „Ювентус Стейдиъм”, но президентът на лациалите Клаудио Лотито иска за него поне 150 млн. евро.

„Ще видим дали ще отида ще остана тук или ще заиграя другаде. Сега се връщам в Лацио, където имам контракт. Всичко зависи от президента Клаудио Лотито и спортния директор Игли Таре. Говорил съм с тях. Цената, която искат за мен не ме натоварва. Даже напротив – амбицира ме още повече”, сподели Милинкович-Савич след крушението на националния му отбор на Мондиал 2018.

„Всеки ден виждам различни клубове, които ме искали. Това е мотивация, но не вярвам, наистина. Юве е чудесен отбор, на върха в Италия. Може да видите колко титли и купи има в техния музей. Моят малък брат Ваня е в Торино и следя какво прави там. Той иска да играе повече, но Салваторе Сиригу е чудесен вратар”.

„Искам да кажа на феновете на Лацио, че са невероятни и годините, които изкарах тук бяха супер. Без значели дали ще остана или ще си тръгна”, завърши Сергей Милинкович-Савич.