Младият нападател на Интер Ян Карамо определено е на върха на вълната, след като донесе мъчната победа над Болоня с 2:1 и прекъсна негативната серия от равенства. 19-годишният французин определи попадението си в двубоя като най-важното дотук във футболната си кариера.

Чудо на чудесата! Интер най-накрая би, макар и с малко

Талантът получи изненадващо място в стартовите 11 на Лучано Спалети, като зае мястото на Антонио Кандрева в характерния тризъбец в атака.

„Това е най-важният гол в моята кариера”, коментира младокът. „Това е първият ми гол в Италия и дойде в деликатен момент за отбора, в който не бях играл от известно време. Надявам се да бъда на терена през цялото време, както всеки друг футболист, но очевидно треньорът решава.”

Спалети: В Интер очакванията са неоснователно високи

„Кога разбрах, че съм титуляр ли? Спалети не говори много преди мачовете, но ми каза да загрявам и че моята бързина ще бъде от полза. Също така поиска от мен да играя за моите съотборници.”

„Беше изненада, че съм сред титулярите, но смятам, че с подобрените тренировки и усърдната работа, това е естественият ход на нещата”, добави Карамо.