Шефовете на Наполи умуват какви мерки да предприемат, за да може отборът да излезе от кризата,в която изпадна този сезон. Снощи в гостуването на Торино шампионите претърпяха седмата си загуба в Серия А и се смъкнаха на 9-ото място в класирането. Спортният директор на "партенопеите" Мауро Мелузо призна, че едно от решенията е да затворат играчите на клубната база, за да може да се концентрират изцяло върху футбола. 
 
"Извиняваме се на нашите фенове. Отборът е неузнаваем и мислим как да мотивираме футболистите, за да сложим край на кризата. Засега не се получава, като за това има и обективни причини - контузии и отсъствието на изключително важни играчи като Ангиса и Осимен, които са ангажирани с техните национални отбори за Купата на Африка. Ситуацията не е лека, но това не ни оправдава. Загуби като тази от Торино, са неприемливи за клуб като Наполи. 
 
Предстои среща на ръководството с отбора и след нея ще обявим какво сме решили. Валтер Мадзари? Клубът, аз и отборът продължаваме да му вярваме“, каза Мауро Мелузо.