Звездата на Ювентус Кристиано Роналдо не скри, че си позволява понякога да кривва от строгата диета, която спазва, за да поддържа добрата си форма. Португалският футболист разкри и каква е тайната на физическата му кондиция.

Роналдо реализира своя трети гол за сезона в съботния мач в Серия А срещу СПАЛ. Суперзвездата започва втората си година в италианския гранд, в опит да помогне на тима да спечели голям трофей на международната сцена.

Кристиано Роналдо играе вече 18 години на топ ниво като футболист, спечелвайки шест титли в първенствата и пет трофея в Шампионската лига. Звездата на Юве има и пет Златни топки.

На 34 години нападателят все още се опитва да подобри физическата си подготовка, като лекарите на Ювентус казват, че има едва 7 процента телесна мазнина.

„Истината се крие в телесните мазнини - 60 до 70 процента от живота ми е базиран на футбола. Влагам се не само в тренировките, но и да се подготвя добре. И 90 процента от успешното ми представяне се дължи на добрия сън, тренировките и възстановяването. Не е тайна. Ако не се грижиш за себе си, нищо не може да ти помогне”, сподели Роналдо.  

„Но не съм така всеки ден. Понякога си позволявам да ям пица със сина си. Ако не правя това, ще ми омръзне. Основното нещо е да се грижа за физическото си състояние и да се храня внимателно”, коментира още португалският национал.