Най-големият син на Кристиано Роналдо изглежда се впуска по пътя на своя баща. Звездата на Ювентус заведе своята половинка Джорджина Родригес, но не на голям двубой с водещите тимове в Италия, а на един по-важен.

Двойката посети мач на Роналдо Джуниър. Изглежда малкият ще се превърне копие на своя баща, след като реализира, демонстрира невероятен дрибъл и дори се търкаля по терена след съприкосновение със съперник.

Младият наследник носи екипа на Ювенстус до 9-годишна възраст.

Кристиано Роналдо обаче не остана незабелязан на трибуната. След срещата той с удоволствие позира за снимки и автографи. След това се присъедини и Джорджина Родригес в хладната вечер в Италия.

Изглежда бонусът на Ювентус, след като подписа с португалеца, е неговият син, който подсили детския отбор на Старата госпожа.

Най-големият син на Роналдо

източник: Gulliver/GettyImages

Кристиано Роналдо Джуниър реализира четири попадения в дебютния си мач за отбора, в който играят още синовете на Андреа Бардзали и Клаудио Маркизио.

По-рано през сезона знаменитият играч сподели, че няма нищо по-хубаво от това да види сина си като професионален футболист.