Уникален гаф сътвори все още действащият президент на Интер Ерик Тохир. Макар вече да се гласи за оттегляне от поста си и като цяло от собствеността си при "нерадзурите", индонезиецът направи такава грешка, с която падна директно в очите на феновете. 

Ерик Тохир напуска Интер

Той купи клуба през 2013 г., препродаде го миналата година, а до началото на 2018 г. все още ще се води като втория му най-голям акционер, докато окончателно не прехвърли собствеността си. И въпреки цялата тази обвързаност с Интер, той се издаде, че май е фен на големия градски съперник Милан. 

Тохир: Интер се представя под очакванията

Тохир призна, че се е запалил по "нерадзурите" през 80-те и 90-те години на миналия век заради великото трио "летящи холандци" - Марко ван Бастен, Франк Рийкард и Рууд Гулит. Но явно пропуска малката подробност, че тогава те носеха екипа на бяха с екипа на "росонерите". 

"Фен съм на Интер, откакто купихме незабравимото холандско трио, а после и откакто дойде Роналдо. И затова искам да благодаря на президента Масимо Морати, че ми даде възможността да купя този отбор и да съм част от историята му", сподели Тохир пред издание в Индонезия, явно не осъзнавайки, че е сътворил огромен гаф.