Кристиано Роналдо изглежда се наслаждава на своя нов италиански живот. Португалецът прекарва първите си дни в Торино и като че ли се убеждава, че изборът му за трансфер в Ювентус е бил много добър.

Суперзвездата живее във вила на хълмовете над Торино. От Юве му предложиха няколко варианта, а CR7 избра закътан дом до църквата Гран Мадре ди Дио. Къщата е с модерна и минималистична структура и огромни прозорци. Тя има осем спални и е идеална за човек, който търси уединението.

 

Moments ❤️❤️

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

От Юве са стигнали дори дотам, че преди пристигането на Роналдо са се погрижили върху пътя до къщата му да бъде поставен пресен асфалт, за да няма проблеми за супер луксозните автомобили на звездата.

Имението всъщност включва две къщи. В горната са Роналдо заедно с приятелката му Джорджина Родригес и децата на португалеца. В понеделник Джорджина показа гледката от балкона, която наистина спира дъха. В къщата има фитнес, вътрешен и външен басейн.

Служителите на футболиста ще живеят в другата къща. Роналдо е взел със себе си своя шеф-готвач, диетолог и физиотерапевт. Шефът на Юве Джон Елкан пък е един от неговите съседи.

Само че луксозната къща не пречи на желанието на Роналдо да излиза от нея. Напротив, още от първите си дни в клуба португалецът изумява всички свои съотборници, тъй като първи идва на тренировка и си тръгва последен.

Роналдо вече е започнал и да говори малко на италиански, което помага за комуникацията. Като че ли португалецът си има и нов най-добър приятел в лицето на аржентинеца Пауло Дибала. Двамата стават по-близки с всеки изминал ден, а Дибала попива знания от своя именит съотборник.

 

💪🏼💪🏼✌🏻 🇵🇹🇦🇷

A post shared by Paulo Dybala (@paulodybala) on