Съдбата на колумбийския халф Хуан Куадрадо ще стане ясна днес. Представители на Ювентус, където игра под наем през миналия сезон, и Челси, който държи трансферните му права, е насрочена за късния следобед и след нея ще е ясно дали ще има трансфер, съобщават медиите в Италия. 

Самият играч вече е обявил на шефовете на лондончани, че желанието му е да продължи кариерата си в Серия А. Той направи силен сезон с черно-белия екип през миналата кампания, а ако се върне на "Стамфорд Бридж", със сигурност ще бъде "дълбоко замразен" на пейката. 

Агентът на Куадрадо също ще присъства на тази среща, което на Апенините се тълкува като ясен знак, че той ще бъде пуснат при "бианконерите". Личните му условия по договора не биха били проблем, стига да получи позволение да премине в Торино. Трябва да се обсъди и начинът как да се случи това. 

От Юве искат Куадрадо под наем до края на сезона, като дават за това 3.5 млн. евро. От Челси обаче искат този наем да е със задължителна опция за откупуване, докато "бианконерите" не искат в договора да присъства подобно задължение, а само да е опция. Това трябва да се избистри именно днес. Ако двете страни не се разберат за тази важна подробност, сделката се разсъхва, а колумбиецът се връща на Острова и ще тренира за здраве.