Сръбският нападател на Ювентус Душан Влахович призна, че е минал през труден период в клуба, но очаква с нетърпение да играе отново за клуба и отвърна на критиките на бившия футболист на тима Лука Тони.

Влахович отбеляза три гола в първите два мача на Сърбия в квалификациите за Европейското първенство по футбол през 2024 година и помогна за победите срещу Литва и Черна гора.

"Срещата с Черна гора бе трудна, както и очаквахме. Черна гора има отличен отбор и знаехме, че ще ни създадат проблеми на терена. Сега искам да се върна в Италия и да продължа по същия начин за Ювентус. Имах труден период, но вече всичко е наред", заяви Влахович в интервю за официалния сайт на Сръбската футболна централа.

Нападателят бе попитан за твърденията на Лука Тони, че се представя по-добре за националния отбор на родината си заради по-малкото напрежение, отколкото в Ювентус. "Лука никога не е играл за нашия национален отбор", коментира Душан Влахович с усмивка и добави: "Той не знае какво е. Цялата страна очаква да печелим."

Влахович записа 11 гола в 28 мача за Ювентус през настоящия сезон. Той дебютира за мъжкия държавен тим на Сърбия през 2020-а и отбеляза 13 гола в 21 двубоя с националния екип.

Тони прекара година и половина в Ювентус и вкара 2 гола в 15 срещи.

Автор: Кремена Младенов, БТА