Нападателят Душан Влахович прави труден старт на сезона в Ювентус, като досега е отбелязал само два гола в пет мача. Сръбският национал, обаче, е спокоен и е доволен от новия треньор Тиаго Мота.

„Привиквам добре към новия наставник. Мога по-добре да изразявам себе си, а и неговият стил на игра повече ми пасва. В началото Мота говори с мен за дисциплината. Да правя тези неща, които ми изглеждат прости, но в действителност не са: например да лягам вечер по едно и също време, да се наспивам, да си почивам добре и спазвам точната диета“, заяви Влахович в интервю за DAZN.

„При Алегри винаги съм бил на разположение и винаги съм правел това, което искаше от мен“, уточни сръбският национал.

„Не си поставям граници, винаги се старая да се подобрявам. Никога не съм бил удовлетворен от себе си - дори през сезона, в който вкарах 24 гола и преминах в Юве. Имам нужда да подобря начина, по който контролирам емоциите си. Ако понякога на терена нещата не вървят добре, започвам да се дразня. Няма смисъл в това и вярвам, че мога да го променя. Трябва да бъда пример и за по-младите, идвайки по-рано за тренировка и оставайки за допълнителни упражнения след нея“, продължи нападателят.

„Много е рано да се каже кой ще се бори за титлата в Италия. Има много отбори, които могат да се включат. Ще бъде дуел срещу самите нас. Без съмнение Интер беше №1 през миналия сезон, но тази година първенството ще бъде решено от детайлите”, смята още той.

В края Влахович разкри какво би искал да вземе като качества от някои от водещите нападатели в света:

„От Халанд бих взаимствал начина, по който нахлува в наказателното поле; от Лаутаро Мартинес искам умението му да се позиционира; от Кейн и Левандовски бих откраднал завършващите им удари; от Осимен искам скоростта”.