Отборите на Лацио и Торино не успяха да се победят и завършиха наравно при резултат 1:1 в последния съботен двубой от 33-ия кръг в италианската Серия А. Гостите поведоха с попадение на Пиетро Пелегри в 56-ата минута, но звездата и капитан на столичани Чиро Имобиле донесе точката на своя тим с гол в 93-ата минута.

Gulliver/GettyImages
59 снимки

И двата тима изиграха силен мач, в който имаше положения и пред двете врати, а торинци удариха и греда в 29-ата минута след изстрел с глава на Бремер. При добавката на Самуеле Ричи вратарят Стракоша пък направи важно спасяване.

В 49-ата минута Армандо Ицо бе близо до попадението, след като стреля с глава отблизо, но Фелипе Андерсон успя да се намеси и да избие топката на голлинията.

Гостите обаче поведоха в 56-ата минута, когато след центриране от корнер на Рикардо Родригес в наказателното поле Пиетро Пелегри с глава отбеляза в мрежата за 0:1.

В третата минута на добавеното време обаче Лацио се добра до равенството. Милинкович-Савич центрира остро в наказателното поле, вратарят Бериша излезе неразчетено и позволи на Имобиле отблизо да отиграе с глава, за да изравни за крайното 1:1.

По този начин срещата завърши без победител и Лацио събра актив от 56 точки, като временно излезе на 6-ото място в класирането. Торино пък остава 11-и с 40 точки.