Сериозни проблеми може да има наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри преди големия мач с Милан следващата седмица. Двата тима ще спорят на 31 март в Торино от 21:45 часа. 

Трима от основните играчи на "старата госпожа" са с проблеми и са под въпрос за тази битка. Това са стълбът в центъра на отбраната Джорджо Киелини, крайният бранител Алекс Сандро и Федерико Бернардески. 

Сандро със сигурност отпада от сметките за съботния сблъсък, но надеждите са, че ще е на линия за мача с Реал Мадрид в Шампионската лига няколко дни след това. По същия начин може да се процедира и с Киелини. 

Бранителят има леко разтежение и се очаква да се възстанови още в средата на следващата седмица. Но е по-вероятно Алегри да не рискува излишно здравето му и да го пази за битката с мадридчани. 

Колкото до Бернардески, той ще мине допълнителни прегледи в понеделник или вторник, след което ще се прецени дали да се подложи на операция. Ако тя му се размине, ще му се наложи все пак кратка почивка и също едва ли ще играе с Милан.