Треньорът на Лацио Симоне Индзаги не пести суперлативи към звездата на отбора – вътрешния полузаащитник Сергей Милинкович-Савич. Наставникът на римляните отказа да коментира трансферните слухове около сърбина, но уверено заяви, че СМС (както медиите в Италия закачливо наричат играча) може да стане по-добър от Пол Погба.

СМС ще струва над 100 милиона на ПСЖ

Един от най-пресните слухове из изданията на Апенините гласи, че Пари Сен Жермен е готов да се бръкне със 170 милиона евро, за да прилапа проспериращия балканец.

„Сергей е само на 22 години и се справя добре, така че е съвсем в реда на нещата да предизвиква интерес”, коментира Индзаги. „Разговарям често с него, а той е щастлив при нас. Доволен от живота в Лацио и знае, че ако подобни отбори го искат, всичко зависи от Лацио.”

Ливърпул със смел ход, ще бори ПСЖ за Милинкович-Савич

„Харесва ми, че нашите играчи предизвикват внимание, това означава, че вършим добра работа. На този етап Савич е щастлив в Лацио. Миналата година той подписа нов дългосрочен контракт с нас.”

„Говорим си за много млад футболист, който има както качествата, така и физиката. Често футболистите имат едното за сметка на другото. Затова и Милинкович е толкова високо ценен. Надявам се той да стане дори по-добър от Пол Погба, който определено е един от най-добрите на планетата”, добави Индзаги.